martes, 2 de octubre de 2012

Animals vertebrats

Aquí teniu un jclic perquè repasseu alguns dels conceptes que estem treballant aquests dies a Coneixement del Medi.


5 comentarios:

  1. Senyoreta, esta molt be aquest joc perquè no tenia gaire clar els grups d'animals i ara si ho entenc. Graaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaacies magada moooooooooooooooooooooooooooooolt

    ResponderEliminar
  2. Susi, sentim mot havernos esberat al fer el experiment pero es que no estem acostumats a fer coses diferents i ens emocionem molt.estarem molt tranquils la propera vegada, bueno si es que i a propera vegada. siusplauuuuuuu

    ResponderEliminar
  3. Una miqueta dificilet!!!!!!!!!!!! Bueno, millor dit, m'en he saltat unes quantes, no m'ho sabia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ei! Ara ús faig un joc jo!!!!! Heu debucar la lletra POSTERIOR (la del davant) segons l'abecedari i anotaro en un paper:
    -Ptd tr rdlakz rh zhwn gn ezhf bzcz chz?

    ResponderEliminar
  4. Perdoneu!!! El "debucar" que he posat a l'altre comentari significa de buscar!!!!!! Per cert voleu votar per que ho faci cada dia això d'escriure raro!?!?!? Total en el mon dels "peques" també hi ha democracia, però diferent: "Littel's democràcia" (l'accent a la primera A també si val!!!!) vosaltres trieu; qui voleu a la "Marina Rajoy" o a en "Jose Luis Llano P."??????????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????????????????????????

    ResponderEliminar
  5. Emmmmm jo crec,i no es el crec d´una granota que millor una Marina "lliberal" jejejejeje a veure si ens arregla el país ajajajaja :)

    ResponderEliminar