martes, 23 de octubre de 2012

ALIMENTACIÓ SALUDABLE

Com sabeu, la unitat 2 de medi tracta sobre l'alimentació.
L'hem anat treballant i també hem elaborat una piràmide alimentària.
Mireu les fotos:








El passat 25 d'octubre va venir a l'escola la biòloga i naturòpata Núria Ordóñez. Ens va oferir una xerrada molt interessant sobre els hàbits alimentaris i les repercusions físiques i mentals que pot tenir el fet de menjar bé o no.




A continuació us deixo un joc per tal que practiqueu.






 



13 comentarios:

  1. Es el joc mes xulo de tot el bloooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooc
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Li poso un 10, no, una Matricula, no, una Matricula alta, no, una Matricula altissima,no...
    Bé no dirè més notes, o deixo com un INFINIT!!!!!


    ResponderEliminar
  2. Sheyma (Que eu fet a la classe?)27 de octubre de 2012, 9:53

    M'encantat el joc!!!!!Qins grups eu fet a la classe??I quins són els capitans???

    ResponderEliminar
  3. Sheyma (Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa)27 de octubre de 2012, 9:59

    Digeume quins són els comptaaanssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. A mi m'ha tocat estar amb en Jan B. i la Paula, adivina qui dels dos es el capità/ana!!!!! Estic a la taula de Voldemort, a la taula d'en Ron hi ha en Christian, la Nicole, en Jan R. i en Lluc. En Jan R. es el capità de la taula d'en Ron, a la taula de l'Hermione hi ha la Yasmina, en Marc, en Pablo i en Gerson, en Marc es el capità, a la taula de Harry Potter hi ha l'Astry, que es la capitana, en Guillem, l'Iker i tú, i a la de Sirius Black hi ha la Martina (no es la "capi"!!!), en Giampiero,que es el capità, la Rachida i............. Ja no m'hen recordo Sheyma!!!!!!!!!!!!!!!!
      Ahh!, segur que to vas passar bomba quan vas fer la festa!!!! Hi habia pastís?!?!?!!?!?!?!?!?!?!?!??!!?!?!?!?!?!?!?
      Si hi habia porta'm, "PLISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS"!!!!!!!!!!!!
      Ah!!, els punts finals eren, la taula de Sirius 21, la d'Hermione 15, la de Voldemort 6, la de Harry Potter 4, i la de Ron 3. La Martina va triar un "Rubik", en Jan B. tambè, i en Marc gomes fluorecents. M'he deixat algo?!?!?!?!? Digues si vols que t'expliqui mès coses sobre el divendres quan em contestis... Eh, si aixo es un xat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, MOLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Bye bye, Sheyma, millor dit;وداعا (que significa adeu en arab, per si no es veu bé!!!!!!!!)


      Eliminar
  4. Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ens hem sentat en les taules on abans hi havia el tapper d'aquest personatge, però la Susi va posar tots els tappers al rebés a sobre de la seva taula, ara jo estic amb el tapper d'en Ron, la taula que abans era la d'en Ron, on hi ha en Christian i de mès, els ha tocat ( el seu capita ha agafat) el tapper de Harry Potter, la taula de la Martina, en Giampiero... els ha tocat el tapper de Sirius Black, per tant a la taula de Sirius Black encra està en el mateix lloc el primer tapper que hi va estar!!!!! A la taula que abans era la de Harry Potter, crec que han agafat la d'Hermione!!! I la d'Hermione per tant la de Voldemort!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Però no etic segura del tot; demà, dilluns, o descobriràs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponderEliminar
  5. Una pregunta, perque a vegades en mig de la parentesi, quan he acabat un comentari i surt en el bloc, m'hi fica simbols i lletres, perque jo no les poso!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ವಿದಾಯ (significa ADEU en Kanada)

    ResponderEliminar
  6. Sheyma ( Moltes grasies Marina28 de octubre de 2012, 7:42

    Moltes gracies Marina teni unes ganes de saberó. Quina taula a guanyat al final? I quins regals hi habien?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ha guanyat la taula de Sirius Black, amb 21 punts. Si vols tenir mès info. mira el comentari de "Marina Llano (contestant a la Sheyma... Per fi un xaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ei! Vols saber algo mès del divendres?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
      (Ufffff!!!!!! M'estic cansant d'escriure tants interrogants i exclamacions, però no pasa res, demà em recupero i
      poso fins al cap-damunt dels comentaris amb signes de puntuació!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bé de punts no en poso molt, confesseu, ús afogueu al llegir els meus comentaris?!?!?!?!?!?!?!?Mira!, em pensava que em recuperaria demà i m'acabo de recoperar ara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

      குட்பை (significa... bé ja ho sabeu, adeu, en Tamil)

      Eliminar
  7. Sheyma (Mmmmmmmmmmmm jajajajajajajajaja)Sóc una enbega total jajajajajajaja)28 de octubre de 2012, 7:51

    I si Marina mo vaig pasar molt bè,si hi havia pastís estaba bonisssim...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. En portaràs?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? Quan el tallis a trossos, podries fer un tros mès gran (20 cm o mès!!) perque m'entra gana enmig de la classe, qualsevol dia em menjo la taula, i no serà per gana, si em mires bé a la classe, (bè, no cal que et treguis un ull i tot per vigilar-me!!!!!,) o descobriràs, i si no pregunta-li a la "Susi Tutti"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      (Li dic aixi o "Tutti Susi"?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?)

      "да пабачэння" (que significa adeu en "Bielorrus", crec que es diu aixi!!!))

      Eliminar
  8. Que nomès posem comentaris la Sheyma i jo?!?!?!?!?!
    ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?
    !?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?(no poso mès exclamacion que si no em dormire!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!No puc deixar estar els signes d'esxclamació!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No, no puc!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)


    خداحافظی(Adeu en persa!!!!!!!)

    ResponderEliminar
  9. Sheyma( Quins regals hi havien eh?eh?)28 de octubre de 2012, 23:48

    Qina taula va ganyar al final?eh? eh? vull saver quins regals hi havien. Ens eiem a clase!!!!!!!!!

    ResponderEliminar