lunes, 5 de noviembre de 2012

31-10-2012 CASTANYADA 2012 A L'ESCOLA




Al matí una colla de castanyers i castanyeres molt simpàtics i marxosos van visitar la nostra classe. 

   Mireu, mireu...




Cliqueu a sobre de la foto per veure el vídeo:

o bé podeu clicar a sobre del següent enllaç:




A la tarda, malgrat que no es van poder coure les castanyes degut al mal temps, vam ballar la "Castanyera rockera" que ja havien assajat prèviament amb la senyoreta Míriam:




8 comentarios:

  1. Susana tens rao semblen geperuts de notredam

    ResponderEliminar
  2. Sí, però encara estic pujant vídeos. No està la notícia al complet. 10 minutets i tindreu la notícia amb el ball de la castanyera rockera i tot.

    ResponderEliminar
  3. Quina llàstima que plogués. menos mal que la senyu Susana ens va posar musica a la classe i bam puder jugar una mica.

    ResponderEliminar
  4. Sheyma( uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaau)6 de noviembre de 2012, 5:27

    M'ancanta el video es xulisimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

    ResponderEliminar
  5. Molt xulo!! gràcies Susana, aixi els pares també podem veure una miqueta el que vareu fer!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. De res. És important que les famílies comparteixin cada moment escolar que viuen els seus fills o filles, encara que sigui des de l'ordinador. Tan de bo els pares puguéssim viure cada moment dels nostres fills.

      Eliminar
  6. Queeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee guaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponderEliminar