martes, 13 de noviembre de 2012

TAPS PER EN RICHI

En Richi és un nen de 6 anys que necessita AJUDA. Pateix una malaltia molt greu requereix d' un tractament específic que val molts diners. És per això que des de la classe de quart volem col.laborar aportant el nostre petit granet de sorra: recollirem taps de plàstic i la senyoreta els portarà al punt de recollida més proper.

Així que ja ho sabeu, porteu a la classe taps de plàstic!!!




7 comentarios:

  1. Aquesta tarda porto taps Marc

    ResponderEliminar
  2. N'he trobat 3 més... espero trobar-ne molts!!!!!!!!!!!!!!!!!Em venen moltes ganes de plorar, pensar la sort que tenim amb les pesimes condicions que vivim quasi tots... es increible el que han fet els pares amb el seu fill, es una historia súper trista, i molt bonica... fins i tot se m'han tret els anims de posar bromes... estic molt pansida, normalmentn em sortien els comentaris súper ràpid, ara em costa tant... (ja veieu que poso els tres puntets per algo, perquè em puc tirar tota la nit pensant que escric)

    ResponderEliminar
  3. N'he trobat 1 més!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! El tinc repe, peró no val, no?!?!?!?!?!?!?!?!?
    Ahir vaig estar buscant tota la nit algún tap, per sort sense buacar ja em van sortin, per cert podem fer les frases d'animació d'en Richi en una cartolina, tota la classe, per donar-li anims!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Adèuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponderEliminar
  4. Una pregunteta...si valen els taps del sabó del renta plats?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?I de la pasta de dents, i del sabó de mans?!?!?!?!?!?!?!?!?!? De pintura?!?!?!?!?!?!?!?!?!? De cola... Bè, acabarem mès aviat si em dieu quins taps no valen!!!

    ResponderEliminar
  5. O beig tots els dies i cada begada em don mes pena a soc en Marc

    ResponderEliminar