miércoles, 24 de octubre de 2012

CASTANYADA 2012


Un any més ha arribat la tardor i amb la tardor arriba... la C A S T A N Y A D A... així, que si voleu venir disfressats de castanyers o castanyeres, ho podeu fer!!! Serà  la tarda del dimecres 31 d'octubre. Menjarem castanyes ben calentetes.  

Mmmmmmm QUÈ BONES!!!


Recordeu que el dimarts 30 (tansols el dia abans de la festa perquè es podrien fer malbé), hauríeu de portar 12 castanyes amb un tall fet i a dins d'una bosseta amb el nom.




A continuació us deixo un enllaç sobre la castanyada, on podreu trobar un munt de recursos: cançons, receptes, manualitats, informació, jocs... 






12 comentarios:

  1. Senyureta Susana, tinc moltes ganes que arribi la castanyada. testimu moooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolt

    ResponderEliminar
  2. Ja les portarem senyoreta.

    ResponderEliminar
  3. Que ve daqui tres o quatre dies be la castanyera segur que ens o pasarem molt be!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponderEliminar
  4. Respuestas
    1. Si, però el any que bé també hi haurà no... per un moment m'has espantat Susi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Uff! Tinc que anara rapid; perque ara tinc que anar volant a respondre un altre comentari o fer-ne un a el següent enllaç!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      BYE BYE!!!!

      Eliminar
  5. Es molt xulo el joc de "Petita xarxa", l'heu de posar nois ( i noies, no hos volia ofendre!!!) Fins diluns!!!!!!!!!!!!!!!
    I que guanyi la millor taula al final del novembre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponderEliminar
  6. Sheyma ( Molt xulo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)29 de octubre de 2012, 13:08

    M'encanta el joc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!si, si molt xulo

    ResponderEliminar
  7. Sheyma( Agudeume no puc parar ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh29 de octubre de 2012, 13:13

    Estic boga amb les exclamacions!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!no puc parar,no puc parar, no puc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponderEliminar
  8. Sheyma( Mmmmmmmmm castanyes, castanyes rico, rico29 de octubre de 2012, 13:17

    Susi, ja tinc les castanyes amb el tall fet i tot eh?

    ResponderEliminar
  9. Robot(jajajajajajajajaja31 de octubre de 2012, 5:29

    Hola Susana jo sóc un robot QUE FA TOT EL QUE VULGUIS JAJAJAJAJAJAJA

    ResponderEliminar
  10. Susana soc en Marc, i no he pugut fer el joc.A que et vagin molt be les vacanses

    ResponderEliminar
  11. A crec qui es el robot

    ResponderEliminar